Acasă » 2015 » Iulie » 19 » Au donat sange in schimbul unor bilete la UNTOLD
12:51 PM
Au donat sange in schimbul unor bilete la UNTOLD

Bucurestenii care vor ajunge pana diseara la intrarea Charles de Gaulle din parcul Herastrau si vor dona sange pot primi pe loc bilete la festivalul UNTOLD, care va avea loc la Cluj intre 30 iulie a " 2 august.

Spectacolul aduce pentru prima data in Romania, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai indragiți artiști electro-dance-music din intreaga lume (Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike), iar biletele se vand deja ca painea calda, in ciuda preturilor care pornesc de la 300 de lei/persoana. Nici nu e de mirare de ce caravana mobila de donare de sange din Bucuresti a fost luata cu asalt de tineri. ZoomCristina Ilie (38 de ani) a stat cateva ore la coada ca sa doneze sange in caravana din parcFoto: Dorin Constanda Ieri, zeci de persoane s-au asezat la cozi ca sa doneze sange. "M-a rugat un prieten sa vin sa donez pentru el, ca el s-a operat si nu poate. Isi doreste foarte mult sa mearga la spectacol si, cand a auzit ca primeste bilet gratis, a fost in culmea fericirii", ne-a spus Robert Gurzo (20 de ani). Si cei care ajung, pana pe 21 iulie, la Centrul de Transfuzie Sanguina din Cluj-Napoca vor primi bilete gratuite, in timp ce la celelalte puncte de transfuzie din tara se vor oferi discounturi generoase.

 

» vezi articolul original

Categorie: Societate | Vizualizări: 323 | Adăugat de: CoxDesign | Tag-uri: disconturi generoase, bilete la untold, donat sange, Societate | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar