Acasă » Societate

Toata tara a urmarit cu sufletul la gura, de la inceputul lui mai si pana acum, starea critica prin care a trecut Gabriel Cotabita. Practic, artistul a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a stat in coma 3 saptamani.

Acum se recupereaza. I s-a implantat un defibrilator automat, iar saptamana aceasta a parasit spitalul. Nu este singurul artist care a trecut prin momente grele. Mircea Albulescu, Arsinel sau Victor Socaciu si-au revenit si ei dupa interventii chirurgicale complicate. Cotabita si familia acestuia au motive sa zambeasca din nou, dar si speranta ca artistul se va pune pe picioare. Exemple avem chiar printre colegii de breasla, care au trecut prin operatii pe inima si transplanturi de organe. Fiecare a declarat, dupa iesirea din spital, ca "s-a nascut din nou" si, de acum, vede altfel viata.

Socaciu a primit rinichii de la o fetita Victor Socaciu multumea echipei de medici care i-a facut transpla ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 310 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)

Bucurestenii care vor ajunge pana diseara la intrarea Charles de Gaulle din parcul Herastrau si vor dona sange pot primi pe loc bilete la festivalul UNTOLD, care va avea loc la Cluj intre 30 iulie a " 2 august.

Spectacolul aduce pentru prima data in Romania, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai indragiți artiști electro-dance-music din intreaga lume (Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike), iar biletele se vand deja ca painea calda, in ciuda preturilor care pornesc de la 300 de lei/persoana. Nici nu e de mirare de ce caravana mobila de donare de sange din Bucuresti a fost luata cu asalt de tineri. ZoomCristina Ilie (38 de ani) a stat cateva ore la coada ca sa doneze sange in caravana din parcFoto: Dorin Constanda Ieri, zeci de persoane s-au asezat la cozi ca sa doneze sange. "M-a rugat un prieten sa vin sa donez pentru el, ca el s-a operat si nu poate. Isi doreste foarte mult sa mearga la spectacol si, cand a auzit ca primes ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 319 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)

Un profesor din Petrosani a ingrozit internetul, dupa ce a postat pe contul de socializare mai multe mesaje de amenintare, scrie cancan.ro. Totul a pornit dupa ce acestuia i-a fost furat telefonul mobil dar si o suma importanta de bani.

Postarile profesorului sunt cu adevarat halucinante, iar elevii lui sunt atat de speriati, incat nu vor sa mai participe la cursurile sustinute de barbat.

Mesajele unui profesor din Petroșani au ingrozit internetul

Reactia elevilor a fost pe masura, multi dintre ei criticandu-i dur atitudinea. "Ati innebunit de tot? Demisia", "Serios? Nu se poate asa ceva", "Deja ma irita postarile astea", au fost comentariile elevilor.

Sursa: ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 261 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)

Baza 90 Transport Aerian din Otopeni si-a deschis azi portile pentru publicul larg, cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. In ciuda caldurii sufocante, sute de adulti si copii au venit sa vada de aproape si chiar sa urce in elicoptere si avioane militare.

Au avut loc demonstratii aeriene cu aeronave tip IAR-330 Puma, C-27J Spartan, C-130 Hercules, Antonov AN-30 si IAR-99 Soim din dotarea Fortelor Aeriene Romane, precum si expozitii statice cu aeronavele AN-26, C-130 Hercules, C-27J Spartan, IAR-330, sistemul de rachete HAWK, tunul antiaerian calibrul 57 mm si radarul Gap Filler. Daca nu ati reusit azi sa ajungeti, mai aveti ocazia maine. Tot duminica este Ziua Portilor deschise si la Muzeul National al Aviatiei Romane din Bucuresti si la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii.

 

» vezi artico ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 293 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)

Eleva de 18 ani din Vaslui violata de sapte tineri a povestit cosmarul prin care a trecut in noiembrie 2014. Ea a fost acostata de unul dintre ei, dusa pe un camp si obligata sa le satisfaca toate poftele s3xuale.

Fata originara din Muntenii de Sus, un sat afflat la cinci kilometri de Vaslui, facea naveta la un liceu din oras. Invata dupa-amiaza si mergea acasa cu autobuzul de 18.30. In data de 10 noiembrie 2014 a terminat cursurile mai devreme cu o ora si a mers in parc, sa stea pe o banca, pana vine autobuzul. Aici a fost acostata de Silviu Burada (21 de ani), pe care il cunostea si care s-a oferit s-o duca acasa cu masina. Cu el mai era Paul Burlacu (28 de ani).

Fata a acceptat, fara sa banuiasca ce va urma. A fost dusa pe un camp, unde au fost chemati inca cinci tineri: Silviu Avadanei (22 de ani), Petrica Bolboceanu (23 de ani), Ioan Surleac (20 de ani), Alin Dumitru Rotaru ( 18 ani) si Ionut Bogdan Boicu (21 de ani). Aici Silviu Burada a dezbr ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 385 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)

Alerta! Cel mai periculos om din lume, mafiotul Joaquin "El Chapo" Guzman, de 60 de ani, a reusit sa fuga din inchisoarea de maxima securitate, Altiplano I, din Mexic.

Insa cu "El Chapo" in libertate, incepe un razboi sangeros pentru suprematie intre clanurile mafiote.

Cu o avere de 1,153 miliarde de dolari, "El Chapo" (n.r.- "Dopul", porecla care se refera la faptul ca e scund si gras, avand inaltimea de 1,64 metri), a dat o spaga de 50 de milioane de dolari celor care l-au ajutat sa fuga din puscarie. "Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte", a scris fiul sau, Ivan, pe retelele de socializare. Tatal sau, care a fost incarcerat in Altiplano I, inchisoarea din care nimeni nu a scapat vreodata, a asteptat si a reusit sa evadeze dupa 1 an si 5 luni mai ceva ca in filmele de la Hollywood.

Cei pe care i-a mituit au sapat un tunel de 1,5 kilometri pana sub dusul din ... Detalii... »

Categorie: Societate | Vizualizări: 334 | Adăugat de: CoxDesign | Data: 2015-07-19 | Comentarii (0)