Acasă » 2015 » Iulie » 19 » Declaratii CUTREMURATOARE! Eleva violata de sapte derbedei in Vaslui: "Am lesinat..."
12:31 PM
Declaratii CUTREMURATOARE! Eleva violata de sapte derbedei in Vaslui: "Am lesinat..."

Eleva de 18 ani din Vaslui violata de sapte tineri a povestit cosmarul prin care a trecut in noiembrie 2014. Ea a fost acostata de unul dintre ei, dusa pe un camp si obligata sa le satisfaca toate poftele s3xuale.

Fata originara din Muntenii de Sus, un sat afflat la cinci kilometri de Vaslui, facea naveta la un liceu din oras. Invata dupa-amiaza si mergea acasa cu autobuzul de 18.30. In data de 10 noiembrie 2014 a terminat cursurile mai devreme cu o ora si a mers in parc, sa stea pe o banca, pana vine autobuzul. Aici a fost acostata de Silviu Burada (21 de ani), pe care il cunostea si care s-a oferit s-o duca acasa cu masina. Cu el mai era Paul Burlacu (28 de ani).

Fata a acceptat, fara sa banuiasca ce va urma. A fost dusa pe un camp, unde au fost chemati inca cinci tineri: Silviu Avadanei (22 de ani), Petrica Bolboceanu (23 de ani), Ioan Surleac (20 de ani), Alin Dumitru Rotaru ( 18 ani) si Ionut Bogdan Boicu (21 de ani). Aici Silviu Burada a dezbracat-o si a obligat-o sa faca s3x cu toti. "Am inceput sa plang, iar el a inceput sa tipe la mine. L-am rugat sa ma duca acasa, insa a spus ca nu voi pleca de acolo pana nu voi intretine relatii s3xuale cu toti", a marturisit eleva de 18 ani, potrivit adevarul.ro. Ea a declarat anchetatorilor ca Silviu Avadanei a fost al doilea agresor: "Avadanei Silviu m-a trantit in genunchi si m-a obligat sa-i fac s3x 0ral. Apoi, cu forta, am intretinut relatii s3xuale normale si an@le, pana mi-am pierdut cunostinta". In timpul violului, fata a lesinat de doua ori, iar derbedeii au crezut c-o trezesc daca toarna alcool peste ea. In tot acest timp, parintii fetei au sunat-o de 60 de ori, speriati ca fiica lor nu a ajuns acasa.

Cititi articolul integral pe adevarul.ro. » vezi articolul original

Categorie: Societate | Vizualizări: 390 | Adăugat de: CoxDesign | Tag-uri: eleva din vaslui, derbedei, fata violata, sex anal, sex, sex normal, Vaslui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar